LAATSTE NIEUWS ZWEMBAD HEERHUGOWAARD

Nieuwe zwemlocatie Zwemschool Jos Koelemeijer in Heerhugowaard.

Beukenlaan 1 Heerhugowaard

Géén wachtlijst!! Door uitbreiding van uren kunnen wij gelukkig weer veel nieuwe leerlingen plaatsen. Meld nu uw kind aan ... en start na de zomervakantie.

U kunt uw kind nu al aanmelden via deze link.

 

Graag tot ziens bij Zwemschool Jos Koelemeijer

 

668 Geslaagden in 2018

Al een paar jaar geven de instructeurs van Zwemschool Jos Koelemeijer zwemlessen in Heerhugowaard. Op dit moment wordt lesgegeven in het zwembad van Esdégé-reigersdaal aan de Krusemanlaan 88.

 

Waarom Zwemschool Jos Koelemeijer?

Het ene kind is het andere niet. Met onze 40 jaar ervaring weten we dat als geen ander. Bij Zwemschool Jos Koelemeijer is uw kind in goede handen. Bij ons staat het kind centraal. Ons doel is niet om uw kind zo snel mogelijk een diploma te laten halen, maar om uw kind zo goed mogelijk te leren zwemmen. Dit doen we op een positieve en stimulerende manier, waarbij we goed kijken naar wat uw kind (aan) kan.

Bij ons zwemmen kinderen meteen in diep water (1.40 m). Daardoor ervaren ze vanaf het begin dat ze moeten bewegen om te blijven drijven. Ze kunnen zich snel redden in het water en dat vergroot hun zelfvertrouwen. Vervolgens kunnen ze zich richten op het behalen van hun diploma. Hoe snel dat gaat kunnen we niet voorspellen. Dat verschilt per kind en aantal lesuren per week. We halen het maximale uit elk kind. Met als resultaat dat we ieder jaar gemiddeld 600 diploma’s uitreiken. En dat is veel!

Vanaf welke leeftijd?

Veel mensen vragen zich af op welke leeftijd ze moeten beginnen met zwemles. De juiste vraag is waarom het belangrijk is om uw kind op zwemles te doen. Is dat om uw kind zo snel mogelijk een diploma te laten halen? Of vindt u het belangrijker dat uw kind zich kan redden in het water? Onze visie is het laatste.

Jonge kinderen voelen zich altijd aangetrokken tot water. Daarom kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen om kinderen vertrouwd met water te maken. Des te eerder uw kind weet wat het moet doen als het te water valt, des te beter. En dat is precies wat wij de jongste kinderen aanleren: vertrouwd zijn met water, niet in paniek raken en weten wat je moet doen als het gebeurt.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van zwemles aan jonge kinderen (vanaf 4 jaar).

Lessen voor kinderen

We starten altijd met kleine groepjes. Elke lesgroep heeft een vaste zwemjuf of -meester. Dit helpt mee om de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel te geven. In de diploma A lessen besteden we iedere les aandacht aan ‘zelfredzaamheid’.

Veel ouders willen weten hoe snel hun kind zijn diploma zal halen. Dit kunnen we van tevoren niet voorspellen: dat verschilt per kind en per lesvorm.  Het belangrijkste is natuurlijk dat uw kind goed leert zwemmen en het nog leuk vindt ook!

Wij bieden verschillende soorten diploma zwemcursussen aan. U kunt kiezen voor groepslessen, versnelcursussen of turbocursussen (op locatie Hoogwoud in de schoolvakanties). Daarnaast geven we desgewenst privéles aan kinderen die snel het A diploma willen halen.

Waterangst & andere beperkingen

Zwemschool Jos Koelemeijer is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met (extreme) waterangst. De kinderen gaan samen met de instructeur het water in en zullen na een paar privélessen van hun watervrees af zijn. U zult versteld staan van het snelle resultaat!

Wij zijn ook gespecialiseerd in het geven van zwemles aan kinderen met een beperking. Denk aan kinderen met een motorische achterstand, een verstandelijke handicap, een autismestoornis of gedrag- en concentratieproblemen. Dankzij de privélessen van onze gespecialiseerde instructeur/instructrice kunnen de kinderen toch uitstekend leren zwemmen.

Belangrijke data

Vakanties 2018/2019

Kerstvakantie 2018: maandag 24 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019

Zomervakantie: maandag 22 juli t/m zondag 25 augustus 2019

Kerstvakantie 2019: maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020

 

Deze feestdagen zijn wij gesloten

Sinterklaasavond: 5 december vanaf 18.00u

Pasen: 21-22 april 2019

Koningsdag: 27 april 2019

Hemelvaartsdag: 30 mei 2019

Pinksteren: 9-10 juni 2019

 

Data diplomazwemmen 2019.......NIET MEER OP ZONDAG

Zaterdag 2 februari 2019

Zaterdag 30 maart 2019

Zaterdag 25 mei  2019

Zaterdag 13 juli 2019

 

Afzwemlocatie: zwembad "de Terp" te Wieringerwerf

Aanvangstijden:

A diploma: 16.00-16.45

B diploma: 17.30-18.15

C diploma: 16.45-17.30

Snorkelen: 16.45-17.30

 

Kijkdagen 2019 (tot de zomervakantie)

Week 7: 11 t/m 17 februari

Week 15: 8 t/m 14 april

Week 23: 3 t/m 9 juni

Adres & route

Zwemschool Jos Koelemeijer geeft les in het zwembad van Esdégé-reigersdaal aan de Krusemanlaan in Heerhugowaard. Esdégé-reigersdaal ligt aan de provinciale weg N507 van Avenhorn/De Goorn via Obdam naar Heerhugowaard. Op het terrein is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zwemschool Jos Koelemeijer Heerhugowaard ligt op:

▪ 20 minuten rijden van Amsterdam en Haarlem

▪ 10 minuten rijden van Alkmaar

▪ 15 minuten rijden van Schagen.

 

Zwembad Esdégé-reigersdaal

Krusemanlaan 88

1701 VN Heerhugowaard

 

Nieuwe locatie:

Beukenlaan, Heerhugowaard

 

Tel. (0226) 352131

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.